Sezon sonunda İnönü Stadı'nı yıkıp yeniden yapacak olan Beşiktaş'ta tüm camia siyah-beyazlı takımın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağını merak ediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarında geçici olarak maçlarını oynamak isteyen Beşiktaş'ın bu düşüncesine ezeli rakipleri sıcak bakmayınca, siyah-beyazlılar yeni çözüm aramaya koyuldu.
NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş'ın UEFA'ya gönderdiği yazıda gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmaları durumunda maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağını bildirdiği belirtildi.
UEFA'ya yazı gönderen Beşiktaş'ın Avrupa'da ilk karşılaşmasını oynayacağı tarihten 1 ay öncesine kadar stadını değiştirme hakkı bulunuyor.
Öte yandan bu sürpriz gelişmenin yanı sıra, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını nerede oynayacağı henüz kesin olarak bilinmiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid, La Liga'da seriye bağladı

PSG'den tarihi derbide tarihi zafer!

Atletico Madrid'e büyük şok: Antony

Inter 5 attı, Juventus'a mesaj verdi!

PSV Eindhoven, şubatta şampi...

Ajax, zirvenin çok uzaklarında

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"

Chelsea'de Palmer fırtınası sürüyor

Bryan Mbeumo'ya Muhammed Salah benzetmesi!

Inter'de Cristian Chivu ile sözleşme planı





























