2010-11 sezonundan 2012-13 sezonu 6.haftasına kadar Kayserispor’un başında görev yapan Shota Arveladze bu dönemde Beşiktaş’a karşı 4 maçta görev yapmıştı.
2010-11 sezonunda sahasında Beşiktaş’ı 1-0 yenip deplasmanda 4-2 kaybeden Shota Arveladze yönetimindeki Kayserispor geçen sezon İstanbul’da 2-0, sahasında 1-0 kazanmıştı.
Shota Arveladze yönetimindeki Kayserispor 2010-11 sezonunda o dönem Samet Aybaba yönetimindeki Bucaspor’u 2-0 yenmişti.
PAŞA SON 15 DAKİKADA COŞUYOR
Kasımpaşa bu sezon Süper Lig’de oynadığı 8 maçta rakiplerine 13 gol attı. Kasımpaşa 13 golünün 7 tanesini maçların son 15 dakikasında kaydetti. Kasımpaşa böylece son 15 dakikada ligin bu sezon en çok gol bulan takımı oldu. Beşiktaş ise maçların son 15 dakikasında sadece 1 gol attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


















