Serdar Topraktepe'nin yeni gözdesi Mustafa Hekimoğlu
Bu sezon yine daha önce geçici olarak göreve gelen teknik sorumlu Serdar Topraktepe, genç yıldızlar ortaya çıkarmıştı. Topraktepe, yeniden takımın başına geçmesiyle birlikte genç yıldızı kadroya katmayı hedefliyor.
Beşiktaş'ta yeniden göreve gelen genç teknik adam Serdar Topraktepe, ilk iş olarak Ankaragücü karşısında kadroyu değiştirme kararı aldı.
Mehmet Ekşi ve Samet Aybaba ile toplantı yapan Topraktepe, Semih Kılıçsoy’un yıldızını parlatma konusunda büyük destek sağlamıştı.
SIRA BU KEZ MUSTAFA HEKİMOĞLU'NDA
Genç hoca, yine altyapıdan gelen Mustafa Hekimoğlu ile diyaloğa geçtiği ve sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi.
Öte yandan Al Musrati’nin yeniden takıma döneceği öğrenilirken, gelecek sezon öncesi kararsızlık yaşanan yeni transfer Worrall’a da şans verilip hakkındaki nihai karar verilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

Galatasaray'a karşı Rio Ngumoha sürprizi!

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!
En çok yorumlanan haberler


















