Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Kaan Şakul, Londra'da oynanan kadın basketbol maçı için gittikleri İngiltere'de gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi verdi.
Şakul yaptığı açıklamada, ''Seyahatimizde Fulham ve Arsenal'i ziyaret ettik. Her iki kulüple de sadece futbolcu almak, satmak konularında değil, daha yapısal ve kurumsal konuları da konuştuk.'' ifadelerini kullandı.
FULHAM'DAN AYRILABİLİR
Bu ortamda Kaan Şakul'un bahsettiği Fulham görüşmesinde Adama Traore ile ilgili bir görüşme gerçekleştirildiği iddia edildi.
İspanyol sağ bekin Fulham'dan sezon sonunda ayrılabileceği ve Beşiktaş'ın kadrosuna katabileceği aktarıldı.
Sezon başında Wolves'ten transfer olan Traore, geçirdiği iki büyük sakatlık yüzünden sadece 13 maçta forma giyip 1 gol ve 2 asistle oynadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!















