Serdal Adalı, çalkantılı geçen Hasan Arat ve Hüseyin Yücel dönemlerinin ardından başkanlığa aday olurken, Beşiktaş'ın geleceğini kurtarma sözü vermişti. Adalı, transfer döneminde bu vaadine uygun adımlar attı.
Menajerler tarafından önerilen yıldızı sönmüş isimlere kapıları kapatan Adalı taraftar baskısına rağmen geri adım atmadı. Solskjaer'i takımın başına getiren, John Vik'e de scout danışmanlığı görevi veren Serdal Adalı, bu ikilinin önderliğinde hareket etti.
POTANSİYELLERİ ÇOK YÜKSEK
İlk olarak Intependiente'de geleceğin yıldızı olarak gösterilen 18 yaşındaki Keny Arroyo ile sözleşme imzalandı. Ardından Kolombiya'nın La Equidad takımından 20 yaşındaki orta saha Elan Ricardo kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılar bu oyuncuların bonservislerine 7 milyon Euro öderken, yüksek gelir elde edilebilecek iki potansiyele sahip oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınReal Madrid'e 2. Bellingham transferi!

Atletico Madrid, Ederson'u doğruladı!

Atletico Madrid'de büyük operasyon: 7 ayrılık gündemde

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

















