Semih'e güldüren teklif
Cagliari'nin Semih Kılıçsoy için yaptığı 6 milyon Euro'luk bonservis teklifini reddeden Beşiktaş Yönetimi, 20 yaşındaki genç yetenekle yola devam etme kararı aldı.
İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari, sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığı Semih Kılıçsoy'un 12 milyon Euro olan satın alma opsiyonunda indirim talep etti.
Çizme temsilcisinin bu doğrultuda Siyah-Beyazlı kulübe ilettiği 6 milyon Euro'luk teklif, Beşiktaş yönetimi tarafından kesin bir dille geri çevrildi.
SERGEN YALÇIN'IN KARARI
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yönetimle yaptığı görüşmede, "Bu rakama Semih'in yerini dolduramayız"
diyerek oyuncunun kalması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.
Bu rapor doğrultusunda 20 yaşındaki hücum oyuncusunun yaz kampında takımla
birlikte olacağı ve gelecek sezon da kadroda yer alacağı belirtildi.
OPSİYON ŞARTI GEÇERLİ
Beşiktaş Yönetimi, Cagliari'nin mevcut 12 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu ödemesi halinde ise satışa onay verebileceğini bildirdi. Aksi takdirde Semih Kılıçsoy, yeni sezonda Kara Kartal'ın başarısı için ter dökmeye devam edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!

Michael Carrick: "Bu yenilgi bizi yıkmayacak"

Matt Crooks: "Buraya kadar çok uzun bir yol geldik"

Bruno Fernandes yenilginin nedenini açıkladı!

Semi Ajayi'den eleştirilere yanıt: "Kulak asmıyoruz"
En çok yorumlanan haberler














