
PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu'nun cezasında indirim yapıldı.
Teknik direktör arayaşındaki Beşiktaş'ın da gündeminde olan Lucescu ve 4 yardımcısı, AEK maçı sonrası otopark alanında taraftarlara saldırdığı için 4 ay men cezası almıştı.
Yunanistan Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Rumen teknik adamın cezasını 1 ay 15 güne indirildiğini açıkladı.
Razvan Lucescu, 16 Şubat'ta oynanacak PAOK-Lamia maçında kulübedeki yerini alacak.
NE OLMUŞTU?
AEK'nin PAOK'u 1-0 yendiği maçta sırasında olaylar yaşandı. İki ezeli rakip arasındaki olay maç sonrasında da devam etti. Soyunma odası koridorlarındaki atışmalar, otopark alanına taşındı. Takım otobüsüne gidiş sırasında Razvan Lucescu ve 4 yardımcısı, AEK takımı taraftarlarıyla kavga etti.
Uzun süren incelemeler ve polis ile güvenlik kameralarından gelen görüntüler sonucu Razvan Lucescu ve yardımcıları Pantelis Konstantinidis, Georgios Tsonakas, Georgios Theodoridis ve Athanasios Kapoulas'a 4 ay boyunca maçlardan men ve soyunma odasına girememe cezası verildi. Ayrıca, 5 isme 15 biner euro para cezası verildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
