
Porto'da forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, 2-2 berabere biten Vitoria Guimaraes maçında rakip takım taraftarlarının kışkırtmalarına ve hakem kararlarına olan sinirini kameralardan çıkardı.
2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giyen, Katar macerasından sonra eski takımı Porto'da eski formuna yaklaşan Quaresma, Vitoria Guimaraes ile deplasmanda oynadıkları, zirve yarışını etkileyecek karşılaşmada 2-2 berabere kalınca sinirlendi ve kameraları tekmeledi.
Lig'de zirve yarışında Benfica ve Sporting'in arkasında bulunan Porto, farkın açılmaması için mutlak kazanmak zorunda olduğu bu mücadelede Q7'nin penaltı golüyle öne geçmiş sonrasında farkı 2'ye çıakrmıştı. Ancak ev sahibi ekip toparlanıp 2 gol bularak maçtan 1 puanla ayrılmayı başardı.
Guimaraes taraftarlarının yoğun ıslıklamaları ve kışkırtmaları içinde maçı tamamlayan Quaresma, son düdük sonrasında bu kışkırtmalara ve hakem kararlarına tepkisini saha kenarında bulunan kamera düzeneklerinden çıkardı. Kaçan galibiyetten dolayı fazlasıyla sinirli olduğu gözlenen Portekizli milli yıldız bu hakeretinin ardından soyunma odasının yolunu tuttu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
