Porto Quaresma'ya kucak açtı
Bir süredir takım arayan eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Portekiz Ligi'ndeki eski kulübü Porto'ya imza atmadan önce sağlık kontrollerinden geçti.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler

30 yaşındaki yıldız isim, uzun yıllar formasını giydiği Porto'ya imza atmak için sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra, ilk idmana katılmak amacıyla tesislere geçti. Quaresma'yI burada bir grup taraftar karşıladı ve basın da röportaj için sıraya geçti.
9 Mayıs'tan bu yana herhangi bir resmi mücadelede forma giymeyen tecrübeli oyuncunun, kısa süre içerisinde Porto ile 2,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve kulübün de bunu resmi olarak açıklayacağı belirtildi.
Katar kulübü Al Ahli'den ayrıldıktan sonra kulüp arayan yetenekli futbolcu, bir süredir Lizbon yakınlarında bir tesiste çalışmalarını sürdürüyordu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Ribeiro'yu elimizden kaçırdık! (Futbol)
Uğur için 4 oyuncu isteği (Futbol)
Heitinga'dan transfere yeşil ışık (Futbol)
"10 takımım olsa..." (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"
En çok yorumlanan haberler