Porto Quaresma'ya kucak açtı
Bir süredir takım arayan eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Portekiz Ligi'ndeki eski kulübü Porto'ya imza atmadan önce sağlık kontrollerinden geçti.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
30 yaşındaki yıldız isim, uzun yıllar formasını giydiği Porto'ya imza atmak için sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra, ilk idmana katılmak amacıyla tesislere geçti. Quaresma'yI burada bir grup taraftar karşıladı ve basın da röportaj için sıraya geçti.
9 Mayıs'tan bu yana herhangi bir resmi mücadelede forma giymeyen tecrübeli oyuncunun, kısa süre içerisinde Porto ile 2,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve kulübün de bunu resmi olarak açıklayacağı belirtildi.
Katar kulübü Al Ahli'den ayrıldıktan sonra kulüp arayan yetenekli futbolcu, bir süredir Lizbon yakınlarında bir tesiste çalışmalarını sürdürüyordu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Ribeiro'yu elimizden kaçırdık! (Futbol)
Uğur için 4 oyuncu isteği (Futbol)
Heitinga'dan transfere yeşil ışık (Futbol)
"10 takımım olsa..." (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!
En çok yorumlanan haberler


























