2011/12 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Manchester United'ın Portekizli kanat oyuncusu Bebe'ye, Portekiz'den Paços de Ferreira talip oldu.
Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Bebe'yi transfer etmek için Manchester United ile temaslara geçen Paços de Ferreira, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle bu transferde tıkandı. Portekiz kulübü Manchester United'dan oyuncunun maaşını bir kısmını karşılamasını veya Bebe'nin maaşında kesintiye gitmeyi kabul etmesini istedi.
Paços de Ferreira'nın UEFA Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi Zenit St. Petersburg karşısında şansını artırmak istediği ve bu nedenle Bebe transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.
Geçtiğimiz sezonu Portekiz Liga zon Sagres takımlarından Rio Ave'de kiralık olarak geçiren Bebe, 17 maçta 1 gol 1 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho, Real Madrid ile üç yıllık sözleşme imzaladı

Atletico Madrid'den 100 milyon euro'ya ret!

Atletico Madrid'de zor hedef: Reijnders

Joao Pedro'dan Cole Palmer'e büyük övgü

Liverpool'da bedelsiz veda: Konate

Juventus'tan Mateta için hamle hazırlığı

Xabi Alonso, Arda Güler'i istiyor

Napoli, Allegri ile anlaştı!

Bayer Leverkusen, Oliver Glasner'i istiyor!

Florentino Perez'den transfer mesajı!

























