2011/12 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Manchester United'ın Portekizli kanat oyuncusu Bebe'ye, Portekiz'den Paços de Ferreira talip oldu.
Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Bebe'yi transfer etmek için Manchester United ile temaslara geçen Paços de Ferreira, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle bu transferde tıkandı. Portekiz kulübü Manchester United'dan oyuncunun maaşını bir kısmını karşılamasını veya Bebe'nin maaşında kesintiye gitmeyi kabul etmesini istedi.
Paços de Ferreira'nın UEFA Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi Zenit St. Petersburg karşısında şansını artırmak istediği ve bu nedenle Bebe transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.
Geçtiğimiz sezonu Portekiz Liga zon Sagres takımlarından Rio Ave'de kiralık olarak geçiren Bebe, 17 maçta 1 gol 1 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!




























