Yaklaşık 10 gün önce gittiği Güney Amerika'dan dün dönen ve Kolombiya ile Brezilya'da transfer çalışmalarında bulunan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bugün basın mensupları ile yaptığı sohbette araştırmalarının devam ettiğini dile getirdi.
"AKLIMIZDA İLK OLARAK STOPER BÖLGESİNE TRANSFER YAPMAK VAR"
Özen, transferde önceliklerinin defans oyuncusu olduğunu vurgularken, şunları söyledi:
"Geçen sezon Beşiktaş'ın kalesinde 49 gol görmesi bizi transferde ilk olarak defans hattına katkı yapmaya yönlendirdi. Kolombiya ve Brezilya'da araştırmalarım bu yönde oldu. Hazırladığım raporu yönetim kuruluna ilettim. Şu anda anlaştığımız veya kesin olarak kararını verdiğimiz bir futbolcu yok ancak önümüzdeki günlerde durum netleşebilir. Aklımızda ilk olarak stoper bölgesine transfer yapmak var. Ayrıca sol bek pozisyonu için de araştırma yapıyoruz. İsmail ve Uğur'un tedavileri devam ediyor. Yerli bir sol bek bulmanın kolay olmadığını da biliyoruz. Yapacağımız stoper transferi dışında yabancı bir sol bek ile de anlaşabiliriz."
"3'TE 3 VEYA 3 MAÇTA 7 PUAN BİZİM İÇİN İYİ OLACAKTIR"
Önder Özen, transfer çalışmaları yaparken 16 Haziran'da yapılacak seçimi düşünmediğini, lige iyi bir başlangıç yapmak için transferi kısa sürede tamamlamak istediklerini şu şekilde ifade etti:
"Transfer çalışmalarını yaparken seçim ile ilgili bir düşünce kafamda yok. Ben siyaset bilmem. En kısa zamanda en doğru isimleri Beşiktaş'a kazandırmak için çaba harcıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız. 3'de 3 veya 3 maçta 7 puan bizim için iyi olacaktır. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacağız. Planlarımızı bu düşünceler doğrultusunda yapıyoruz."
"TEKNİK DİREKTÖR SEÇENEKLERİMİZİ İKİYE İNDİRDİK"
Özen, takımın yeni teknik adamı konusunda seçenekleri 2'ye indirdiklerini de belirterek, "Teknik direktör konusunda gerekli açıklamaları Sayın Fikret Orman yaptı. O konuda da çalışmalarımız sürüyor. İsim veremem ama şu anda seçeneklerimizi 2'ye indirdik. Kesin kararımızı verip, anlaşma sağlandıktan sonra kamuoyuna yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Aston Villa, İtalya'dan avantajlı skorla döndü!

Liverpool ayrılığı açıkladı: Robertson

Juventus'tan Alisson Becker hamlesi!

Juventus, Spalletti ile sözleşme uzattı!

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"





























