Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, F.Bahçe’ye transfer olacağı iddia edilen Manuel Fernandes’in gelecek sezon da takımda kalacağını açıkladı.
Orman, Portekizli futbolcuyla ilgili olarak “Değil F.Bahçe’ye, hiç kimseye satmayı düşünmüyoruz. Böyle bir düşünce aklımızın ucundan dahi geçmiyor. Fernandes takımımızın en önemli oyuncularından biri ve bizimle kalacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan gelecek sezon takımın teknik direktörü olacağı öne sürülen ve bir dönem F.Bahçe’yi çalıştıran Brezilyalı efsane Arthur Zico ile kesinlikle ilgilenmediklerini açıkladı.
Kavalcı: Hilbert kalır
Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, başkan Fikret Orman’ın “Bazı mevkilerde yerliye dönmek
istiyoruz. Sözleşmesini yenilemeyeceğiz” dediği Roberto Hilbert’in takımda kalacağını söyledi: “Hilbert’i de çok seviyoruz. O da Beşiktaş’ı seviyor ve
bizimle devam etmek istiyor. Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut salı günü kulübe gelecek, görüşeceğiz. Sorun olacağını sanmıyorum.”

Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti





























