Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Kayserispor deplasmanında alınan 4-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
"KONTROL BİZDEYDİ AMA İKİNCİ YARIDA DÜŞÜŞ YAŞADIK"
Mücadeleyi değerlendiren Kökçü, "İyi başladığımızı düşünüyorum, kontrol bizdeydi, topu iyi çevirdik. 3-0'dan sonra ikinci yarıda biraz düştüğümüzü düşünüyorum. Kolay top kayıpları yaptık, daha büyük bir skor olabilirdi. 3 puan için mutluyuz. En önemlisi o şu anda. Güzel bir sonuç ama daha da iyi olmalıyız." dedi.
"BENİM SEVİYEMDE BİR OYUNCU ÖYLE TOP KAYBI YAPAMAZ"
Kendi performansına da değinen milli oyuncu, "İlk yarıda iyi başladık. Top bizdeydi. Kendi açımdan da iyi başladığımı düşünüyorum. İkinci yarıda biraz top kayıpları oldu. Benim seviyemde bir oyuncu öyle top kaybı yapamaz." ifadelerini kullandı.
"İYİ YOLDAYIM, DAHA İYİ OLACAĞIM"
Performansını geliştirmeye odaklandığını söyleyen Kökçü, "Elimden geleni yapıyorum. Mutluyum ama kendi performansım daha iyi olabilir. Kendime güveniyorum. Bunu pek kafamda tutmuyorum, rahatım. Daha iyi olacağım, iyi yoldayım ben." sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nefesleri kesti: Madrid'de çılgın derbi!

Inter cepten yemeye devam ediyor!

Roma 3 puanı hatırladı

39'luk Giroud, Marsilya'yı yıktı

Freiburg, geriden gelip kazanmasını bildi

Manchester City, kupayı Arsenal'in elinden aldı!

PSV'den şampiyonluk ilanına erteleme!

Bruno Saltor: ''Çok acı verici''

Pereira: ''Hayattayız, kararlıyız ve savaşmaya hazırız."

Pereira, Tudor'u nakavt etti!





















