Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, devre arasında transfer yapmanın oldukça zor olduğunu Olcay Şahan üzerinden verdiği bir örnekle açıkladı.
Devre arasında transfer yapmanın çok zor ve maliyetli olduğunu ifade eden Aybaba, "Devre arasında iyi bir oyuncu almak isterseniz maliyeti çok yüksek olur. Bizden şimdi Olcay’ı alabilir misiniz? 20-25 milyon TL isteriz. Biz de düşük maliyetli oyuncuların peşine düştük. Niang biraz katkılı olmaya başladı. Gökhan geldiğinde iyiydi, şimdi bocalama dönemi geçiriyor. Dentinho 1.5 sene oynamamıştı, şimdi gelişmeye başladı." dedi.
Olcay Şahan'ın A Milli Takım'ın da değişmez futbolcularından biri olacağına inandığını ifade eden Aybaba, "Olcay çok coşkulu, saygılı bir çocuk. İşine inanılmaz bağlı ve hep yapmak istiyor, hep araştırıyor sahada. Kendisini hep geliştirmek istiyor. Rakip takımı en çok karıştıran oyuncu Olcay. Bu performansıyla, bu duruşuyla daha da iyi yerlere gelecektir. Bu isteği, bu arzusu, futbol sevgisi ve duruşu böyle olduğu takdirde milli takımımızın da değişmez oyuncusu olur." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Demirovic: "Şans bizden yana değildi"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"























