Bu haberi yazdır
Okan Koç: "Madrid'e koy, gözü kapalı oynar"
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir'i Mustafa Hekimoğlu'nun son dakikalarda attığı golle 3-2 mağlup etti. Okan Koç, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.  
Okan Koç: Madrid'e koy, gözü kapalı oynar
Fotoğraf : AA

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir'i Mustafa Hekimoğlu'nun son dakikalarda attığı golle 3-2 mağlup etti.

A Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Okan Koç, Orkun Kökçü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Koç'un açıklamaları:

Okan Koç: "Orkun Kökçü, şu anda takımı sırtlıyor. Orkun Kökçü, Beşiktaş taraftarına kendini hayran bırakıyor. Yeni nesil çocuklarının adını göreceksiniz, 'Orkun' koyacak. Inter'i, Arsenal'i reddetti ve Beşiktaş'a geldi.

Orkun Kökçü ilk geldiğinde şu anki kadar etkili değildi, alışma sürecinde ve üstünde çok büyük baskı vardı. O dönemde bazı kesimler 'Orkun, Beşiktaş'a para için geldi' demişlerdi. Adam zaten İnter'e, Arsenal'e gitse buradan aşağıda para almayacaktı ki? Tekrar ediyorum, bugün koy Real Madrid'e, gözü kapalı oynar. Adamın attığı gol sadece gol değil. Orada bulunması bile çok büyük önem arz ediyor. Normalde o koşuyu oraya doğru kanat oyuncuları yapar. Savunmanın arkasına o koşuyu yapıyor ve adamın önüne geçiyor. Bunlar sadece istek ve arzu ile açıklanamaz, oyunu adeta yaşıyor Orkun. Taraftara da bunu hissettiriyor.

Helal olsun Orkun'a, alkışlıyorum. Orkun'un daha fazla konuşulması gerekiyor."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler