Nice, Ersin Destanoğlu'na haber gönderdi!
Genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, yükselen grafiği ile Nice'i etkiledi. Fransız ekibinin sportif direktörü Ersin için Beşiktaş'a yeni teklifini sunarken genç eldivene de haber gönderdi.
Kaynak : Takvim
Fotoğraf : AA
Fransız ekibi Nice, ligde sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu transferi için ısrarcı.
Sabah'ta yer alan habere göre önce 5, ardından 7 milyon euro'luk teklifi siyah-beyazlılar tarafından reddedilen Nice Sportif Direktörü Julien Fournier, son olarak 7 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro Şampiyonlar Ligi'ne katılım bonusu içeren 10 milyon euro'luk teklifi sunup beklemeye geçti.
Fransız yöneticinin, Ersin ve menajeriyle görüşüp, "Biz görüşmelerimizi tamamlamadan başka kulüple anlaşmayın" isteğinde bulunduğu öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı
En çok yorumlanan haberler

















