EURO 2020'de grup mücadelesinin üçüncü ve son maçları oynuyor. Günü 2 maçla geçecek olan turnuvada A Milli Takımımızın İsviçre ile karşı karşıya geleceği maç dışında 1 karşılaşma daha oynanacak.
İtalya ile Galler'i karşı karşyıya getirecek karşılaşma saat 19:00'da yani İsviçre Türkiye maçıyla aynı saatte başlayacak. Karşılaşmada Rumen hakem Ovidiu Alin Hațegan düdük çalacak. İtalya - Galler maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.
Gruptaki ilk iki maçında rakiplerine attığı 3'er golle oldukça net bir başlangıç yaptı ve bu maça çıkmadan önce liderliği garantilemişti. Bu karşılaşmada İtalya'nın ilk 11'inin neredeyse tamamını dinledirip forma şansı bulmayan isimlere yönelmesi bekleniyor. Galler ise son yıllarda favori olmadığı maçlarda gösterdiği performansla tanınıyordu. Galler eğer bu maçta beraberlik koparabilirse doğrudan tur atlayacak ancak, İsviçre olası beraberliği veya yenilgi alırsa ise en iyi üçüncülük kontenjanından tur atlama hesapları yapacak.
Muhtemel 11'ler
İtalya
Donnarumma; Toloi, Acerbi, Bastoni, Emerson Palmieri; Locatelli, Jorginho, Verratti; Chiesa,
Belotti, Bernardeschi
Galler
Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Ampadu, Allen; Bale, Ramsey, James; Moore

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















