Resmi maçlardaki son golünü 15 Ocak 2012 tarihinde lig mücadelesinde Bursaspor'a atan genç oyuncu, UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de oynanan 16 maçta gol orucuna girmişti. Mustafa Pektemek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a attığı golle 16 maç sonra hasretini sona erdirirken, ligdeki gol sayısını da 8'e çıkardı.
-Cenk, ikinci yarı başarılıydı-
Beşiktaş'ta kaleci Cenk Gönen de maçın başarılı isimlerinden biri oldu.
Cenk, rakipten 2 gol yemesine rağmen özellikle ikinci yarıda üst üste pozisyonlarda başarılı kurtarışlar yaptı.
-Simao cezalı duruma düştü-
Siyah-beyazlı takımda Portekizli futbolcu Simao, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
Daha önce ligde Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor maçlarında kart gören siyah-beyazlı oyuncu, bugünkü mücadelede 4. sarı kartına ulaştı. Cezalı duruma düşen Simao, ligin 33. haftasında Samsunspor ile yapılacak karşılaşmada forma giymeyecek.
-İbrahim Toraman ile Edu tartıştı-
Mücadelenin son dakikalarında Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ile Edu tartıştı.
Orta sahada yaşanan pozisyon sonrası iki oyuncunun birbirleriyle sert bir şekilde diyaloğa girdiği görüldü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı


















