
BeşiktaşTeknik Direktörü Samet Aybaba, planlarını adım adım hayata geçirdiklerini söyledi. Göreve gelirken, "Beşiktaş'ın kendisine faydalı olmayan futbolcuyu tutma lüksü yok" diyen Aybaba, 24'e indirdiği kadro için de "Hak eden burada kalacak. Yapılacak transferlerle rakam 26- 27'ye çıkabilir. 90 hatta 120 dakika savaşan bir takım kuruyoruz. Başarının sadece parayla olmadığını herkese göstereceğiz. Taraftar bize güvensin" dedi.
GALATASARAY KULÜBÜNE GÖZDAĞI VERDİ
Ligin ikinci haftasında G.Saray ile
karşılaşacaklarını da belirten Samet Aybaba şunları söyledi: "Herkes yeni sezonun hesaplarını yaparken F.Bahçe ve G.Saray'ın gücünden bahsediyor.
Meydan boş değil. Ne sürprizler olacak. Rakiplerimizin şampiyonluk şansı kadar bizim de var. Önemli olan isimler değil, onların sahada ne yaptığıdır.
Beşiktaş'ın kalitesi ikinci hafta görülecektir."

UEFA Süper Kupa finalinde anlamlı mesaj

Liverpool, 18'lik genç yeteneği alıyor: 35 milyon Euro!

Milan, yeni transferi De Winter'i açıkladı

Parma, yeni golcüsünü Belçika'da buldu!

Manchester City'den Lewis için gelen teklife ret!

Paris'ten Kevin Trapp hamlesi!

Köln resmen açıkladı: Rav van den Berg

Barcelona'dan 7 milyon Euroluk kritik hamle

Türk taraftarlar, Arda Güler'i yalnız bırakmadı

Sassuolo, Ipswich Town'dan kaleci Arijanet Muric'i kiraladı
