Ligin ilk yarısını beklentilerin ötesinde bir başarıyla tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda şampiyonluk şansını artıracak takım kurmayı hedeflerken, devre arasında yapılacak transferler konusunda da titiz bir çalışma yürütülüyor.
Samet Aybaba’nın futbolcu tarama ve takip ekibi, yurt içi ve dışından izlediği isimlerle ilgili yönetime ayrıntılı bir rapor sundu. Transfer komitesi ve Aybaba, listedeki futbolcuları tartışacak ve bir karar oluşturmaya çalışacak.
Maliyetleri çok önemli
Futbol komitesinden Tamer Kıran, Eneramo, Ziegler, Nene, Webo, Misimovic’in yanı sıra, Kasımpaşa’dan Adem Büyük, Karabük’ten Ahmet İlhan, Kayserispor’dan Sefa ve Abdullah, Trabzonspor’dan Volkan, İstanbul Büyükşehir’den Gökhan, İnegölspor’dan Berkay ve Oğuz konusunda titizlikle çalıştıklarını belirtti.
Kıran, bu oyuncuların ekonomik maliyetlerini de göz önünde bulundurarak kesin kararlarını vereceklerini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

































