Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru olan Milangaz'ı da bünyesinde barındıran Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, "Beşiktaş Milangaz'ın şampiyonluk kupasını alması lazım" dedi.
Yaptırdığı ana sınıflarının açılışı için İnegöl'e gelen Erdoğan, AA muhabirinin, Beşiktaş Milangaz'ın, Beko Basketbol Ligi 2011-2012 sezonu şampiyonunun belirleneceği play-off final serisinde gösterdiği performansa ilişkin sorularını yanıtladı.
Siyah-beyazlı ekibin güçlü rakibi Anadolu Efes karşısında seride durumu 2-0 yaptığını anımsatan Erdoğan, 'Allah
tamamına erdirsin diyeceğim. Başka ne söyleyebilirim ki. Beşiktaş Milangaz'ın şampiyonluk kupasını alması lazım' diye konuştu.
Erdoğan
Demirören, "Oğlunuz Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı. UEFA da son dönemde Türk takımlarına yönelik sert kararlar alıyor. Bu
konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna, "UEFA'nın bazı takımları Avrupa kupalarından men etmesi, beklenen bir şeydi. Normal o. Allah beterinden saklasın"
yanıtını verdi.

Aston Villa, İtalya'dan avantajlı skorla döndü!

Liverpool ayrılığı açıkladı: Robertson

Juventus'tan Alisson Becker hamlesi!

Juventus, Spalletti ile sözleşme uzattı!

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

















