
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmanın 67. dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşandı.
Ssiyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek ile bordo-mavili isim Essaid Belkalem hava topu sırasında çok ciddi bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonrasında hem Belkalem hem de Mustafa Pektemek kanlar içerisinde yerde kaldı.
Belkalem'in başındaki kanamaya hemen müdahale edilirken, Mustafa Pektemek'in durumu ise herkesi korkuttu. Belkalem'e göre daha ciddi kanaması olan Mustafa Pektemek'e de hemen kulüp doktorları müdahala etti.
Acı içerisinde yerde kalan Mustafa Pektemek'in görüntüsü herkesi derinden üzdü. Hakemlerden izin alan teknik direktör Slaven Bilic de sahaya girerek, futbolcusunun yanında oldu ve durumunu öğrendi.
Mustafa Pektemek'in sakatlığı nedeniyle hemen sahaya ambulans girdi. İlk müdahalenin ardından siyah-beyazlı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yapılan ilk
kontrollerin ardından Mustafa Pektemek'in yüzünde ve burnunda kırıklar olduğu öğrenildi.
KARANLIK'TAN AÇIKLAMA
Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa Pektemek'in son durumuyla ilgili kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık BJK TV'de bilgi verdi.
Karanlık, Mustafa Pektemek'in son durumuyla ilgili şunları söyledi:
"Mustafa'nın tomografisi çekildi, Burnunda ve yüzünde kırıklar bulunuyor. Ancak beyin ve gözde bir problem gözükmüyor. Mustafa'nın ameliyat olması gerekiyor. Bu gece kendisini İstanbul'a götürüp götüremeyeceğimize karar vereceğiz.

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!

Napoli'ye 84'te büyük şok!

Atakan Karazor attı, Stuttgart rahat kazandı!

Batshuayi attı ama Frankfurt'a yetmedi!

Inter, ligde kayıp yaşamadı!

Liverpool - Arsenal maçında eşitlik!

Real Madrid'den Vinicius'a dev teklif!

Monza, uzatmalarda 3 puanı kaptı!

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!
