Yeniden yapımı için çalışmaların sürdürüldüğü BJK İnönü Stadı'nda yıkım işlemleri devam ediyor.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran'da vurduğu kazma ile yıkımına resmen başlanan, tarihi stadın Yeni Açık Tribünü'ndeki çalışmalarda sona gelindi.
Tamamen yıkılan tribünde hafriyat çalışmaları yapılırken, aynı anda inşaat için kazık çakma işlemleri de sürüyor. Güvenlik nedeni ile, Iron Maiden konserinin yapılacağı bölgede çalışmalar yavaşlatılırken, konser alanına uzak bölgelerde ise işçilerin ve iş makinalarının demir bağlama ve kazık çakma işlerine devam ettiği görüldü.
SON ETKİNLİK IRON MAIDEN KONSERİ
Tarihi stat, İngiliz rock grubu Iron Maiden'ın 26 Temmuz Cuma günü vereceği konser ile son kez bir etkinliğe evsahipliği yapacak. Beşiktaş Kulübü ile GSM firması Vodafone arasında yapılan anlaşma gereği bir dizi konser düzenlenen BJK İnönü Stadı'nda Iron Maiden konseri yapılan son etkinlik olacak.
Şu ana dek sadece Yeni Açık Tribünü yıkılan statta düzenlenecek konser için yıkım yapılan bölgeye sahne kuruldu. Toprak olan zemine ise konserde kullanılmak üzere örtü serildi.
Konserin
ardından stattaki yıkım çalışmaları hız kazanacak.

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Atletico Madrid, Lookman ve Sörloth'la galip!

Real Betis, 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi vizesi aldı

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den seçim çağrısı ve Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"


































