
Yabancı transferini netleştirmek için UEFA davasının sonucuna odaklanan Beşiktaş, yerli transferi 1 Temmuz’da başlayacak yurt dışı kampına yetiştirmek için mekik dokuyor. Siyah-beyazlıların hedefinde ise Gaziantepspor bulunuyor. Son dönemde büyük maddi sıkıntılar yaşayan kırmızı-siyahlı kulübün sağ beki Serdar Kurtuluş ve golcüsü Cenk Tosun Kara Kartal’ın radarındaki isimler… 2006-2009 yılları arasında Beşiktaş formasını giyen Serdar ile çocukluğundan bu yana siyah-beyazlı renklere gönül verdiği bilinen Cenk için kesenin ağzı da açılmış durumda.
Beşiktaş’ın iki milli futbolcu için 3.5 milyon euro ile birlikte yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyen Mehmet Akgün ile Mehmet Akyüz’ü Gaziantepspor’a önerdiği gelen bilgiler arasında. Siyah-beyazlı yönetimle iyi ilişkilere sahip Gaziantep’in kesin kararını hafta başına kadar iletmesi bekleniyor.
Sezon boyunca kulüpteki maddi sıkıntılardan çok çeken iki oyuncunun da yöneticilerle görüştükleri ve Beşiktaş’a transferlerine kolaylık göstermelerini istediği bildirildi. Futbol direktörü Önder Özen de daha önce yaptığı açıklamada özellikle Cenk Tosun için yaptıkları teklifin kabul edilmesini beklediklerini söylemişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!
