
Son oynanan olaylı maç sonrası Kasımpaşa ile ilişkileri gerilen ve bu nedenle maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaktan vazgeçen Beşiktaş, yeni stat arayışlarını sürdürüyor.
Birçok alternatifi değerlendiren siyah beyazlıların, maçlarını Antalya'da oynamak için Medical Park Antalyaspor Kulübü ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Sezonun ikinci yarısı için Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı düşünen Beşiktaş'ın bu talebinin Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda gündeme geldiği bildirildi. Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de siyah beyazlı yöneticilerden bu yönde bir talep geldiğini açıkladı.
"MAÇLAR ÇAKIŞIYOR"
Tekgül, "Beşiktaşlı yöneticilerle
görüşmelerimiz oldu. Ancak onların iç saha maçları ile bizim iç saha maçlarımız çakışıyor. Bu nedenle zeminin durumu göz önüne alındı ve karar
netleşmedi. Bunun yanında Mardan Stadı da konuşuldu. Ancak Beşiktaş yönetimi Adana ile de görüşme yapacak" dedi.

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!
