Son oynanan olaylı maç sonrası Kasımpaşa ile ilişkileri gerilen ve bu nedenle maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaktan vazgeçen Beşiktaş, yeni stat arayışlarını sürdürüyor.
Birçok alternatifi değerlendiren siyah beyazlıların, maçlarını Antalya'da oynamak için Medical Park Antalyaspor Kulübü ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Sezonun ikinci yarısı için Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı düşünen Beşiktaş'ın bu talebinin Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda gündeme geldiği bildirildi. Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de siyah beyazlı yöneticilerden bu yönde bir talep geldiğini açıkladı.
"MAÇLAR ÇAKIŞIYOR"
Tekgül, "Beşiktaşlı yöneticilerle
görüşmelerimiz oldu. Ancak onların iç saha maçları ile bizim iç saha maçlarımız çakışıyor. Bu nedenle zeminin durumu göz önüne alındı ve karar
netleşmedi. Bunun yanında Mardan Stadı da konuşuldu. Ancak Beşiktaş yönetimi Adana ile de görüşme yapacak" dedi.

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi

Real Madrid seçimleri çıldırdı: Erling Haaland!

Florentino Perez resmen açıkladı: Mourinho
























