Kasımpaşa'da ilklerin gecesi
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek 124 gün sonra ilk 11'de şans bulurken Uğur Boral ise 335 gün sonra siyah beyazlı formaya kavuştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş'ta forvet oyuncusu Mustafa Pektemek, Süper Lig'de tam 124 gün sonra ilk 11'de sahaya çıktı.
En son ligin ilk haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu, 14 lig maçının ardından Elazığspor karşısında ilk 11'de şans buldu.
Siyah-beyazlılarda geçirdiği ciddi sakatlık sonrası uzun süre forma giyemeyen Uğur Boral da sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığında Elazığspor karşısında oynama şansı buldu.
Süper Lig'de en son 19 Ocak 2013'teki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında siyah-beyazlı formayı giyen Uğur, tam 335 gün sonra sahadaki yerini aldı.
Bu arada Filip Holosko da bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Duygulandıran pankart... (Futbol)
Kasımpaşa'da ilklerin gecesi (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!
En çok yorumlanan haberler




















