Lizbon'da dün bir sivil polis memuruna fiziki müdahalede bulunduğu için yaklaşık 3 saat gözaltına alınan ve daha serbest bırakılan Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, duruşmaya çıktı.
Bugün sabah saatlerinde hakim karşısına çıkan Portekizli oyuncunun, fiziki müdahalede bulunduğu polis memurundan özür dilediği öğrenildi. Portekiz basınında konu ile ilgili yayınlanan haberlerde, annesine hırsızlık girişiminde bulunan kişiyi yakalamak için harekete geçtiği sırada karşısına çıkan sivil polise fiziki müdahalede bulunan Quaresma'nın, bu sabah görülen duruşmasında polis memurundan özür dilediği belirtilirken, Portekizli oyuncunun avukatının duruşmanın ertelenmesini talep ettiği ifade edildi.
Avukatın bu talebinin kabul edildiği ve duruşmanın bir ay sonraya ertelendiği açıklandı.
Bir aylık süre içerisinde Quaresma'nın avukatının konuyla ilgili savunma hazırlayacağı ifade edilirken, polis memurunun şikayetini geri almadığı da öğrenildi.
Ricardo Quaresma, duruşmasının ertelenmesinin
ardından bugün akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.
Fotoğraf: Gizli forvet

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler


















