
2012-2013 sezonun tamamlanmasının ardından yıkımı için Fikret Orman ve yönetimi tarafından izinleri tamamlanan ve yıkımına başlanan İnönü Stadı'nda Cuma günü sabahı açılan pankart görenleri şaşırttı.
Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde gezi olayları ile ilgili yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın bir spor kulübü olduğu ve siyasetten uzak kalacağını söylerken Cuma sabahı İnönü Stadı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren bir pankart açıldı.
Pankartın üzerinde 'Bu Aziz Milletin Hizmetkarı, Bu Vatanın Evladı, Sen Sakın Üzülme, Allah Şahit Beşiktaşlı Seninle' yazan ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan ve altında İsmail Cevahir imzalı bir pankart açılırken bu pankart kısa süre içerisinde kaldırıldı.
Konuyla ilgili Beşiktaş kulübünden resmi bir açıklama bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı
