İki isim de satılmayacak
Beşiktaş'ımızda ismi sürekli olarak Rus ve İspanyol ekipleriyle anılan iki futbolcumuz için yönetim politikayı belirledi.
Kaynak : Karakartal.com
Son günlerde ismi Rus kulüpleriyle anılan ve 15 Milyon Euro'luk teklifler geldiği iddia edilen Portekizli futbolcuyu şampiyonluk yarışında kritik bir eleman olarak gören yönetim ve teknik heyet oyuncunun kesin olarak takımda tutulması yönünde karar alırken oyuncunun sözleşmesinin yenilenmesi için kısa bir sürede yeni bir teklif yapılması bekleniyor.
ALMEIDA TIPKI FERNANDES GİBİ
Bu arada İspanya'nın AS gazetesinde yer alan habere göre Portekizli menajer Jorge Mendes'in golcü futbolcumuz Hugo Almeida'yı La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna'ya önerdiği iddia edilirken siyah beyazlı yönetim tıpkı Fernandes gibi Almeida'yı da kesinlikle satmayı düşünmüyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Başkandan yemek (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"
En çok yorumlanan haberler

























