Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Hugo Almeida 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda kendi sahasında Rusya'yla karşılaşacak olan Portekiz Milli takımının kampında ülke basınına Milli takımla ilgili röportaj verdi.
29 yaşındaki oyuncu, "Dünya Kupası'na gidebilmek için takım olarak mücadele ediyoruz ve takımdaki herkes bu maçtan 3 puan istiyor. Sizden de daha fazla istiyoruz. Rusya harika oyuncuları olan çok iyi bir takım, zor bir karşılaşma olacağı da kesin ama sahada kazanmak için herşeyimizi vereceğiz" diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.
Gazetecinin "Sizden daha fazla istiyoruz"un ne anlama geldiğini sorması üzerine , "Tek söylenebileceğim, oyuncular Dünya Kupası'na gitmeyi herkesten çok istiyor. Bu oyuncuların ülkenin futbol tarihine geçmesi anlamına geliyor. Oyuncular her zaman daha fazlasını ister" diye cevap veren Almeida, "Bütün takım olarak çok iyi odaklanmalıyız çünkü ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz. Bana göre dünyadaki en iyi takımlardan birisiyiz. Durum çok basit; Biz şimdi bunu göstermek zorundayız" diyerek devam etti.
Portekizli oyuncu son olarak, "En başından beri bu oyunun zorluklarını gayet iyi biliyoruz. Şimdi bizden bekleneni yapıp hedefimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kazanmanın tek yolu skor üretmektir. Bizim çok iyi bir takım olduğumuzu herkes biliyor ve bizde bunu göstermek zorundayız" dedi ve sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paris Saint-Germain, 84'ten sonra geri döndü!

Manchester City, sezona 2'de 2 ile başladı

Milan, Amorim ile çok iyi başladı

Bayern Münih, sezona farklı başladı

Hull City'den Malick Fofana için dev teklif

Liverpool'da Bradley Barcola için geri sayım

Aston Villa'dan 55 milyon euro'ya transfer hazırlığı!

Chiellini Kenan Yıldız'ın son durumunu açıkladı!

Leverkusen'den Beşiktaş yorumu: "Kolay maç olmayacak"

Marsilya'dan Beşiktaş'a övgü!




























