Siyah-beyazlı kulübün geçen sezon İngiltere'nin Manchester United Kulübü'nden transfer ettiği Bebe'nin takımda kalıp kalmayacağını Süper Final'de 6 karşılaşmada göstereceği performans belirleyecek.
Teknik direktör Tayfur Havutçu, Portekizli oyuncunun play-off maçlarında göstereceği performansa göre takımda kalıp kalmayacağına karar verecek.
Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeyi planyan yönetim, genç çalıştırıcının raporu doğrultusunda bu sezon beklenileni veremeyen Sidnei ve Edu ile yollarını ayırmayı planlıyor.
Yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde ise Alves'i de gözden çıkarmayı amaçlıyor. Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle yeni sezonda farklı bir transfer politikası izleyecek yönetimin, yerli ve yabancı transferlerinde öncelikli olarak bonservisi elinde olan futbolcuları kadroya katmaya çalışacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























