Tolga Zengin’in transferi için Trabzonspor’la yürütülen görüşmelerde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş Yönetimi en başa döndü.
Bordo-mavili kulüple maddi konularda uzlaşamayan siyah-beyazlıların, Tolga’ya alternatif olabilecek file bekçilerini gündeminde tuttuğu kaydedildi.
Trabzonspor’un bugüne kadar yapılan tüm görüşmelerde 3 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Beşiktaş’tan bir futbolcu istediği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün kanca attığı Oğuzhan ve Holosko gibi oyuncuları bırakmaya yanaşmayan Beşiktaş’ın, yeni sezona geniş bir kadroyla başlamak istediği için Karadeniz ekibine olumsuz yanıt verdiği vurgulandı.
Yaşanan problemler nedeniyle Tolga Zengin konusunda somut bir adım
atamayan ve pazarlıklarda en başa dönen Beşiktaş Futbol Komitesi yeni girişimlerde de başarısız olunması halinde transferi rafa kaldıracak.

Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!



























