Bu haberi yazdır
Havutçu 321 gün sonra...
Carlos Carvalhal'in vedasının ardından teknik direktörlük görevine geri dönen Tayfur Havutçu, 321 gün sonra siyah beyazlı takımın başında sahaya çıktı.  
Kaynak : Karakartal.com
Havutçu 321 gün sonra...
Fotoğraf : AA
Carlos Carvalhal'ın ayrılmasından sonra Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevine getirilen Tayfur Havutçu 321 gün sonra yeniden lig maçına çıktı. Tayfur Havutçu en son 21.05.2011 tarihinde Gaziantepspor karşısında Beşiktaş'ın başında yer almıştı.

2006-07 sezonunda Jean Tigana'nın ayrılmasında sonra görevi devralan Tayfur Havutçu, ligin son 2 haftasında Ankaraspor'u 2-1 yenip Kayserispor'a deplasmanda 3-0 kaybetmişti. 2009-10 sezonunda Mustafa Denizli'nin rahatsızlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında görev alan ve sahadan 4-1 galip ayrılan Tayfur Havutçu, geçen sezon da Bernd Schuster'in ayrılmasından sonra 9 lig maçında görev yapıp 5 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı.

Tayfur Havutçu toplamda Beşiktaş teknik direktörü olarak 13 lig maçında 7 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldı.

FERNANDES EN ÇOK ASİST YAPAN 2. İSİM

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 26 maçta 9 gol pası verdi. Manuel Fernandes böylece Galatasaraylı Selçuk İnan'ın ardından ligin en çok asist yapan 2.oyuncusu oldu.

Manuel Fernandes son 3 sezonda Beşiktaş'ın en çok asist yapan oyuncusu oldu. Geçen sezon Guti Hernandez 6 asist, 2009-10 sezonunda Bobo 4 asist yapmıştı. 2008-09 sezonunda ise Tello 11 asist yapmıştı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler