'Hafızanızdan silin'
G. Saray derbisinin kötü izlerini ortadan kaldırmak isteyen Hırvat hoca futbolcularına, "O maçta yaşananları unutun. Lige yeniden başlıyoruz" dedi.
Kaynak : Takvim
Süper Lig'deki 4 maçlık galibiyet serisi Galatasaray karşısında sona eren Beşiktaş'ta Antalyaspor maçının hazırlıkları sürüyor... Dünkü idmanda futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Bilic, Galatasaray derbisinde yaşananları unutmaları gerektiğini söyledi. Bir psikolog gibi oyuncularına yaklaşan Hırvat hoca, "O maçı ve sonrasındaki olayları hafızanızdan silin. Artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok. Antalyaspor maçıyla lige yeni bir başlangıç yapmalıyız" diye konuştu.
SERDAR'A MORAL
Bilic'in ayrıca Galatasaray maçında yenilen ilk golde yaptığı hata nedeniyle morali çok bozuk olan Serdar Kurtuluş'la da özel olarak görüştüğü öğrenildi. Bilic'in tecrübeli futbolcuya, "Sana olan güvenimde hiçbir azalma yok" dediği belirlendi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Temlike veto (Futbol)
Orduspor'u devirdik (Basketbol)
İşi bitirelim! (Basketbol)
Türkiye Kupası heyecanı (Diğer Sporlar)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!
En çok yorumlanan haberler





























