'Güvenim tam'
Rize beraberliğini sakat oyunculara bağlayan başkan Fikret Orman, “eski performansı yakalarız” diyerek takımına duyduğu güveni yineledi.
Kaynak : AMK
Vefat eden babası Abdulkadir Orman için gelenler nedeniyle Çaykur Rize maçını evinde seyreden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman puan kaybını değerlendirdi. Taziye ziyaretine gelen yakın çevresiyle konuşan Orman takıma güvenoyu verdi. Futboldan memnun kalmayan Orman, buna rağmen takımına güvendiğini söyledi.
‘Takıma güveniyorum’
Çaykur mücadelesinde önemli eksikler ve sakatlar bulunduğunun altını çizen Beşiktaş Başkanı, “Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum. Takım as kadrosundan uzak bir çizgideydi. Hocamız da kulübede değildi. Sakat oyuncular döndüğünde ilk haftalardaki performansı yeniden yakalayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
'Kazanmamız lazım' (Basketbol)
Haftanın düdüğü (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid ve Juventus, Madueke'yi takipte

Acun Ilıcalı: "Şu anda rüyadayız!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Lamine Yamal'dan Ballon d'Or yanıtı!

Vinicius Junior'dan Arda Güler itirafı!

Liverpool'a kötü haber: Bradley Barcola

Hull City'den Premier Lig'e dikkat çeken başlangıç!

Tedesco, İtalya'nın gündeminde: As kalecisini affetmedi!
Avrupa'nın beş büyük liginde son durum

Juventus'tan Dusan Vlahovic açıklaması: "İşte gerçek!"

Manchester derbisinde hakem hatası kabul edildi!
En çok yorumlanan haberler





















