Beşiktaş’la sözleşme imzaladıktan sonra yönetimden sağ bek transferi isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Fenerbahçe ile her konuda el sıkıştığı ileri sürülen Şener Özbayraklı’yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Bursaspor’dan eski öğrencisi Şener’i kadrosunda görmeyi çok isteyen Güneş’in, 25 yaşındaki başarılı oyuncuyu telefonla aradığı belirlendi. Şener’e, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gitmesi halinde Gökhan Gönül’le forma rekabetine gireceğini hatırlatan siyah-beyazlı teknik adamın, “Fenerbahçe’ye gidersen yedek kulübesinde oturabilirsin. Beşiktaş’a gelirsen oynama şansın çok yüksek olur. Ancak tercih yine de senin” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Bursaspor’la 2016’ya kadar sözleşmesi olan ancak
mukavelesindeki özel maddeye göre 5 milyon lira bonservis karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Şener’in kesin kararını önümüzdeki günlerde
vereceği vurgulandı. Fenerbahçe ile prensipte anlaşan milli oyuncunun, Şenol Güneş faktörü nedeniyle rotasını Beşiktaş’a çevirebileceği ileri
sürüldü.

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

















