Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi transfer hareketliliği bitmek bilmiyor. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş’i getiren yönetim, kadrosunu takviye etme çalışmalarını da hocasıyla koordineli bir şekilde yürütüyor. Güneş’in talebi doğrultusunda 3 bölgeye yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, sağbek, stoper ve sol öne oyuncu arayışlarını sürdürüyor.
Kartal’da gündeme gelen son isimler ise Güneş’in eski talebeleri Serdar Aziz ve Josue olarak dikkat çekiyor. Deneyimli hocanın, yönetime, Galatasaray’ın da listesinde yer alan Serdar için, “Hem stoperde hem sağbekte oynuyor. Çok işimize yarar” dediği belirtildi. 2018’e kadar sözleşmesi olan oyuncu için UEFA tarafından kullanıma izin verilen 3.5 milyon euronun bir kısmının gözden çıkarılacağı öğrenildi.
Oyuncu satmadan yenisini alamayan ve bonservissiz oyunculara bakan Kartal’ın 3.5 milyon euroluk bir bütçesi bulunuyor.
PORTO BU HAFTA CEVAP VERECEK
Siyah-Beyazlılar’ın gündemindeki ikinci Bursaspor’lu ise Josue. Güneş, yönetime Bursa’da kanatlarda oynattığı oyuncunun sol önde
işini göreceğini ifade etti. Yönetim, bonservisi Portekiz kulübü Porto’da olan isim için temasa geçti. Pedro Franco’nun takasta önerildiği belirtildi.
Porto’nun bu isme sıcak baktığı kaydedildi. Josue’yi kiralık olarak kadroya katma formülü de masada. Porto, bu hafta içinde cevap verecek.

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'















