Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Yönetim Ronaldinho’yu kadrosuna katmak için gün sayarken, alternatif isimlerle görüşmeyi ihmal etmiyor. Atletico Mineiro’nun yıldızı Ronaldinho için Libertadores Kupası’nın bitmesini bekleyen Beşiktaşlı yöneticiler diğer yandan Tottenham’da forma giyen Togo’lu yıldız Adebayor ile de görüşmeleri sürdürüyor.
RONALDİNHO CEPHESİ
Sambacı’nın marka değerinin çok yüksek olması nedeniyle sponsor arayışına giren Beşiktaşlı yöneticiler dün hareketli saatler yaşadı. Siyah-Beyazlı yöneticilerle masaya oturan menacer Kamil Çıra, Ronaldinho’nun transferini gerçekleştirmek için Beşiktaş’tan yetki belgesi istedi. Ancak Beşiktaşlı yöneticiler bunu kabul etmedi. Menacer Çıra’nın Ronaldinho’nun 8 milyon Euro’luk bonservis ücretini Avrupa’daki sponsorlardan temin edebileceğini söylemesi üzerine Beşiktaşlı yöneticilerin Çıra’ya transfer görüşmeleri için izin verdiği öğrenildi. Yönetimin, menacer Çıra’ya, “Ronaldinho’nun 8 milyon Euro’luk bonservis ücretinin yarısını biz verebiliriz. Gerisini sponsorlarla çözün” dediği bildirildi.
ADEBAYOR CEPHESİ
Beşiktaş bir yandan Ronaldinho için girişimlerini sürdürürken diğer yandan Adebayor için de nabız
yokluyor. Beşiktaşlı yönetici
Ahmet Kavalcı, “Biz Adebayor için teklifimizi sunduk. Hünez cevap alamadık ama her an her şey olabilir” dedi.
İngiliz ekibi Tottenham’da forma giyen Adebayor’un Ronaldinho’dan gelecek olumsuz bir haber durumunda Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.
Premier Lig'de futbolculara oruçlarını açma izni verilecek

Arbeloa'dan Jose Mourinho'ya yanıt: "Bu bir intikam değil"

Athletic Bilbao'ya kötü haber: Nico Williams

Ozan Kabak'a İtalya'dan yakın takip

Jude Bellingham'dan Real Madrid'e kötü haber!

Luciano Spalletti'den Beşiktaş'a ret!

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!



























