- KARAKARTAL DIŞ HABERLER - İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Ocak ayında Beşiktaş'ın yolunu tutmaya çok yakın! Çizme temsilcisinde formasını David Lopez ve Jorginho'ya kaptıran Gökhan, Beşiktaş ile görüşmelere başladı.
İsmi uzun süre Galatasaray ile anılan 30 yaşındaki futbolcu, Napoli'de kalmayı tercih ederken, ilerleyen yıllarda Türkiye'ye gelebileceğinin sinyallarini de vermişti. Kulübüyle olan sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan orta saha oyuncusu ayrılığa sıcak bakmaya başladı.
Çizme basınında yer alan habere göre; Aslan maskesiyle
Napoli'ye transfer olan Gökhan'ın bir daha kükremesinin çok zor olduğu yazılırken, kulübeye mahkum olmasıyla birlikte ayrılığın da çok
yaklaştığı bildirildi. Haberde, "Gökhan daha fazla kükreyemeyecek, belki de hiç..." ifadeler kullanıldı.
İTALYANLAR 11 MİLYON EURO DEDİ AMA...
Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesinde olduğu duyurulan Gökhan İnler için Napoli'nin 11 milyon euro bonservis bedeli talep ettiğini yazan İtalyanlar, kariyerinde düşüşe geçen oyuncunun bu rakama satılmasının bir hayli memnuniyet verici olabileceğini kaydetti.
Siyah beyazlılar, bu rakamı Napoli'ye vermek istemezken; İtalyan ekibinin 30 yaş seviyesindeki birçok oyuncusunu elinden çıkarmak istediği biliniyor. Sezon öncesinde de Goran Pandev ile Blerim Dzemaili'yi Galatasaray'a veren Başkan Aurelio De Laurentiis, 18 milyon euro ödeyerek aldığı Gökhan'dan 'minimum' zararı yapmanın planlarını kuruyor.
Beşiktaş'ın ise Gökhan için 3 milyon euroluk bir rakam belirlediği ve daha
fazla bonservis ücreti ödemek istemediği öğrenildi.
İŞTE GÖKHAN İNLER...

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı



















