Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.
Kendisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cenk, "Hocam bana forma verdiği sürece ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Savunmada önümde oynayan İbrahim Ağabey ve Sivok ile 2 senedir beraber oynuyoruz. Bu konuda da bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.
Maçla ilgili açıklamalarında ise genç file bekçisi, "Oyuna ağırlığını koyarak başlayan taraf bizdik. Zaman zaman kontrolü kaybetmemize rağmen üstün olan taraf bizdik diye düşünüyorum. Genç bir takımız, eksikliklerimizi kapatarak önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Cenk önümüzdeki hafta
oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili de, "Kendi saha ve seyircimiz önünde derbi oynayacağız. Favori biziz diye düşünüyorum" diyerek sözlerini
noktaladı.

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip
















