Hakem hatalarına isyan eden Beşiktaşlı yönetici Erdoğan, "G.Saray ve Trabzon maçlarında atılan ofsayt goller, takımın moralini bozdu" dedi.
Beşiktaşlı yönetici Levent Erdoğan, Süper Final'de oynadıkları iki maçta da hakem hatalarının kurbanı olduklarını, bu duruma artık bir son verilmesi gerektiğini söyledi. Galatasaray derbisinin ardından Trabzonspor maçında da hakemin azizliğine uğradıklarını ifade eden Erdoğan, "Yine hakem hatasının kurbanı olduk. Ofsayt gollerin umarım artık bir sonu gelir. Atılan ofsayt goller, derbi maçlarda takımın moralini bozmuştur. Şükrediyoruz ki deplasmanda oynanan bir maçtı. Aksi takdirde bu durum da taraftarı çileden çıkarabilirdi" diye konuştu.
FEDERASYONA ÇAĞRI
Erdoğan, adil bir yönetim istediklerini belirterek, "İnşallah bunun bir sonu gelir ve emeklerin karşılığı, hakem hatalarına kurban edilmiş olmaz. Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulu'nun bu durumu ve bilhassa son 2 maçta Beşiktaş'ın uğramış olduğu haksızlıkları mercek altına alması gerekiyor" dedi.
'FUTBOLCULARIMIZ DA SUÇLU'
Levent Erdoğan, alınan kötü sonuçlar için tamamen hakem hatalarının arkasına sığınmadıklarını da belirterek şöyle konuştu: "Maalesef futbolcularımız da istenen performansı gösteremediler. Futbolcuları yakından izliyoruz. Hocanın raporuna ve gözlemlerimize göre yönetim kurulumuz Süper Final maçlarının bitiminden itibaren çok radikal kararlar alacaktır. Yaşadığımız düşüşü, yanlış transfer politikalarına, hak etmedikleri bedeller karşılığı yapılan ve bir temele dayalı olmayan transferlere bağlıyorum. Rastgele, sırf taraftara şirin görünmek için yapılmış transferlere bağlıyorum."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı


















