Fernandes'in sakatlığı iyiye gidiyor
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından ayrı kalan Manuel Fernandes'in,bir aksilik olmazsa 2.yarı hazırlık kampına yetişeceği bildirildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş Kulübü Doktoru İsmail Başöz, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde tedavisine devam edilen Manuel Fernandes'in sağ diz kıkırdağında sakatlığı bulunduğunu belirterek, ''Buna bağlı olarak şişiği vardı. Bu yüzden antrenmanlara devam edemedik. Özellikle rehabilitasyon antrenmanlarını yaptırdık. Şu anda şikayetlerinde oldukça gerileme var. Kıkırdak hassasiyeti azaldı. Kıkırdaklar kendini yenileyen dokular değildir. Bu nedenle tedavileri uzun sürer'' diye konuştu.
Tedaviyle ilgili iyi sonuçlar aldıklarını kaydeden Başöz, ''Şu anda şişiği azaldı. Diğer çevresindeki ağrılar da azaldı. 3 haftadır salon antrenmanlarını yapmadığı için kuvvet kaybı, bir miktar denge koordinasyon zayıflaması var. Bu haldeyken sporcuların maça çıkması, maç yapması yeni sakatlıklara zemin hazırlayacağından dolayı sahada olması tarafımızdan uygun görülmüyor. Oldukça iyi bir hale geliyor. İnşallah 2. devre hazırlık kampında bizimle beraber olacak'' ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Ülkesine gitti (Futbol)
Yılın en iyisi (Basketbol)
Almeida'dan müjdeli haber (Futbol)
'Beşiktaş'ı batırdın...' (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi
En çok yorumlanan haberler




















