Fernandes'den taraftarları üzecek açıklama
Beşiktaş'ımızın Portekizli yıldızlarından Manuel Fernandes forma giymek istediği takımı açıkladı.
Kaynak : Milliyet

Ortaya koyduğu performansla büyük alkış toplayan Fernandes, Diario Noticias gazetesine yaptığı açıklamada hedefinin Real Madrid’de forma giymek olduğunu söyledi.
Beşiktaş’ın sezon başında bonservisini Valencia’dan satın aldığı siyah-beyazlı futbolcu, “Hedefimde Real Madrid var ve bu büyük adımı atabilmek için çok çalışıyorum. Şu ana kadar Real Madrid’den bana resmi bir teklif gelmedi, fakat Real’de oynamak en büyük hayalim. Herkesin bir hayali vardır öyle değil mi? Şu an için Beşiktaş’ta oynamaktan dolayı mutluyum, fakat Real’den bir teklif alırsam Mourinho’yla çalışmak isterim” dedi.
FERRARİ İÇİN GİRİŞİM
Bu arada Beşiktaş’ın yurt dışındaki kulüp, menajer ve futbolcu borçlarını bitirmek için çalışma başlatan Başkan Fikret Orman, İstanbul’a döndü. Yöneticiler Tamer Kıran ve Cem Bilge ise Almanya’da Fink, Edu, Ernst ve Hilbert’in bağlı bulunduğu menajerlik şirketini ziyaret etti. Tarafların sorunların çözümü için el sıkıştıkları belirtildi. Beşiktaşlı yöneticiler, Ferrari’nin avukatları ve menajerleriyle bir araya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Üzülmez'den büyük fedakarlık (Futbol)
İmzalayın beyler (Futbol)
Jardim de adaylar arasında (Futbol)
Udinese başa bela oldu (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!
En çok yorumlanan haberler