Fernandes takıma döndü
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Kaynak : bjk.com.tr

Beşiktaşımız, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti. Teknik
Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Dayanıklılık, kuvvet ve taktik idmanı yapan ekibimiz, çalışmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştirdi. 45 dakika süren salon çalışmasında siyah beyazlılarımız, kuvvet ve denge antrenmanı yaptı. İdmanın ikinci bölümünü sahada gerçekleştiren takımımız, pas ve 5’e 2 çalışması yaptı. Yapılan taktik çalışmasıyla idman sona erdi.
Tedavisine devam edilen Atiba Hutchinson, grip olan Veli Kavlak ile izinli olan Günay Güvenç ve Pedro Franco antrenmanda yer almadı.
Michael Eneramo, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup tedavileri sonrası salonda ve sahada özel bir çalışma yaptılar. Manuel Fernandes takımla birlikte çalıştı.
Futbol Takımımız, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 24 Aralık Salı günü saat 11:00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
İlgili Haberler
Kombine şartının etkisi (Futbol)
Sezon sonu çifte düğün! (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!

Juventus'ta 25 milyon euro'ya satış: Douglas Luiz
En çok yorumlanan haberler