Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, oyuncusu Manuel Fernandes'i korudu. Portekizli futbolcu ile ilgili haksız haberler yapıldığını ifade eden
Bilic, Fernandes'i kullanmaya devam edeceklerini söyledi.
İşte Hırvat çalıştırcının açıklamaları:
"Gerekirse tüm oyuncularımı savunurum. Fernandes'i savunmamın en büyük sebebi medyada Fernandes'i haksız yere eleştiren ve doğru olmayan birçok haber çıktı. Teknik direktörü olarak Fernandes'i savundum. Bu akşam ki karara gelince bir haftalık periyotta çok önemli 3 maç oynayacaktık. Bu akşam bunların ilkini oynadık. Kasımpaşa maçında bazı oyuncularımızı kural gereği kullanamayacağız. Bu birinci sebep. İkinci sebep ise bu akşam Gaziantepspor'a karşı mümkün olan en iyi 11'i çıkarmaya çalıştık. Fernandes çok iyi bir oyuncu ve biz onu kullanmaya devam edeceğiz."
Bilic, "Cenk her zaman tehdit yaratan bir oyuncu. Koşu alanı bulduğunda çok tehlikeli bir futbolcu. Bu akşamda 3-4 pozisyon yakaladı. Hatta bir tanesini Tolga çok iyi çıkardı. Ama savunmada Pedro ile Dany çok iyi bir oyun çıkardılar ve Cenk'i etkisiz hale getirdiler" değerlendirmesinde bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!















