Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, İnönü’de Pazar günü oynanacak son derbide taraftarların yüzünü güldürecek futbol ve skor izlettirmek istediklerini söyledi.
Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde futbol komitesinden Tamer Kıran ve Ahmet Nur Çebi ile dev maç öncesi düşüncelerini paylaşan Fernandes, hem umut verdi hem de galibiyetin şifresini verdi.
KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYMALIYIZ
Sarı lacivertli takımın sezon başından bu yana istikrarlı oyunuyla dikkat çektiğini belirten Fernandes, “Fenerbahçe korkulacak takım değil. Beşiktaş takımı olarak en büyük avantajımız rahat oluşumuz. Fenerbahçe’nin şifresini çözmek için çalışmalıyız. Emre Belgözoğlu orta alanda ve defansta çok etkili. Kontrataklarda takımın önemli silahı. Emre gibi Stoch da takımın gol yollarında önemli silahı. Fakat Beşiktaş takımı olarak biz sahada gerçek kimliğimizi sergilediğimiz takdirde zafere gidecek hareket ve sonucu yakalayabiliriz” dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ ESİRGEMESİN
Siyah beyazlı takımın Sivasspor gibi önemli bir deplasmandan 3 puan aldığını hatırlatan Fernandes, sözlerini şöyle tamamladı: “Sezon başından bu
yana futbolumuzla ve gollerimizle alkışlanıyoruz. Aynı istikrarı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Büyük maçların büyük oyuncuları böylesi
karşılaşmalarda teknikleriyle ön plana çıkarlar. Beşiktaş taraftarları desteklesin. Moral ve motivasyonlarını eksik etmesinler. Biz takım olarak
hazırız.”

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

Amatör liglerden Şampiyonlar Ligi finaline! David Raya'nın masalsı yükselişi!

Guti'den Arda Güler açıklaması: "Umarım bana benzemez"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e kötü haber

Liverpool'da Arne Slot dönemi bitti! Gözler Andoni Iraola'da

Nice, Ligue 1'de kaldı!




























