Fernandes hazır kıta
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Kartal'ın bu sezonki yeni transferi olacağının sinyallerini verdi.
Kaynak : Fanatik
Almanya kampına tam gününde katılan ve geçtiğimiz sezonki gibi ekstra izin istemeyen yıldız futbolcu, ayağının tozuyla geldiği kampta düz koşu yapmak yerine çift kale maçta boy gösterdi.
Tatil dönüşlerinde her zaman sıkıntı yaratan Fernandes’in bu tavrı gerek takım arkadaşlarının, gerekse de teknik ekibin yüzünü güldürdü. Son derece istekli, arzulu, sempatik ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken yıldız oyuncunun bu durumu yönetimi de memnun etti.
Daha önce Fernandes’e 3 yıllık yeni sözleşme öneren yönetim, Portekizli futbolcuyla yeniden görüşecek. İlk görüşmede yeni mukaveleye sıcak bakmayan Fernandes’in de, teknik ekibin değişmesinden sonra kararını değiştirdiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Divan başkanı seçiliyor (Futbol)
Bilic konuşacak (Futbol)
Karadeniz'den ziyaret (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!
En çok yorumlanan haberler































