Eyvahlar olsun!
Beşiktaş'ta Portekizli golcü Hugo Almeida sorununu bir an önce çözmek isteyen siyah beyazlı yönetim menajer Jorge Mendes şoku yaşıyor.
Kaynak : Sabah
Almeida'yı başka kulübe satarak ya da sözleşmesini uzatarak sezon sonunda Mendes'in yönettiği fona 2.8 milyon Euro ödemekten kurtulmak isteyen Beşiktaş'ın şu ana kadar yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı.
Bunun nedeni ise sezon sonunda hem Almeida'nın bedavaya tüm pazarlama hakkına sahip olmayı, hem de Beşiktaş'tan gelecek olan 2.8 milyon Euro'yu düşünen Mendes'in yöneticilerle köşe kapmaca oynaması. Siyah-beyazlıların görüşme taleplerini yanıtsız bırakan Mendes'in telefonlara bile çıkmadığı öğrenildi. Sezon sonu futbolcuya ödenecek rakamla birlikte kasasından 5 milyon Euro'nun üzerinde para çıkacak Beşiktaş yönetimi ise bir an önce Mendes'le temasa geçmenin yollarını arıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı

Eintracht Frankfurt, Onyedika'yı açıkladı

Edin Dzeko, imza atmaya gitti

Barcelona'nın Ferran Torres için beklentisi!

Randal Kolo Muani için Juventus'ta geri sayım
En çok yorumlanan haberler
























