Yeni sezonda yeni stada bir yıldız getirerek kombineleri satmayı planlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bazı yöneticiler Eto’o konusunda ayrı düştü.
Bu oyuncunun yüksek maliyetli olması nedeniyle transferin Beşiktaş’a çok büyük mali külfet getireceğini göz önünde bulunduran yöneticiler, Orman’a “Bu sevdadan vazgeç” dedikleri öğrenildi.
Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in de karşı çıktığı Eto’o transferi için yönetimin büyük çoğunluğu, “Bu oyuncunun Beşiktaş’a iki yıllık maliyeti 20 milyon euroya geliyor. Kendisi Beşiktaş’a gelmek istiyor ama kulübün mali yapısını çökertebilecek bir transfer. Sponsorlukla bu transfer yapılabilir ama madem sponsor buluyoruz daha genç bir golcü transfer edelim” diye konuştukları bildirildi.
Eto’o’nun mali külfetini göz önünde bulunduran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise yönetime hak vererek daha genç isimlere yönelmeleri talimatını verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!

Milan'dan büyük forvet operasyonu!

Juventus'ta Luciano Spalletti kararı!

Galatasaray'ın gündemindeki Koopmeiners için veda kararı!

Juventus'ta Michele Di Gregorio ile veda kararı!

İtalyan kulüplerinin dikkat çeken Şampiyonlar Ligi karnesi

Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

















