Bu haberi yazdır
Elde kaldı
Beşiktaş'ımızda geçtiğimiz sezon Atletico Madrid takımından transfer edilen ve bu sezon kadroda düşünülmeyen Julio Alves elde kaldı.  
Kaynak : Karakartal.com
Elde kaldı
Geçtiğimiz sezonun başına La Liga ekiplerinden Atletico Madrid takımından transfer edilen ve hem Carlos Carvalhal hem de Tayfur Havutçu tarafından kadroda düşünülmeyen Julio Regufo Alves,  yeni teknik direktörümüz Samet Aybaba tarafından da kadroda düşünülmemişti.

Samet Aybaba'nın yönetime verdiği rapor doğrultusunda tıpkı Simao ve Quaresma gibi hazırlıklarna Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde devam eden ve ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alan genç futbolcuya şu ana kadar bir talip çıkmadı.

Yıldırım Demirören yönetiminin "gelecek sezonlar için yapılan bir hamle" olarak değerlendirdiği genç oyuncu için hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan herhangi bir teklif gelmemesi can sıkarken 21 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ımız ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SİMAO'NUN DURUMU DA FARKLI DEĞİL

2010-2011 sezonu devre arasında Beşiktaş formasıyla tanışan ve yeni sezon öncesinde kadroda düşünülmeyen Simao'nun da durumu Alves'den farksız. Beşiktaş'ımız ile bir sezon daha kontratı bulunan Portekizli futbolcu için kulübümüze teklif gelmezken Fernandes ve Almeida haricinde Portekiz Çetesi'nin Beşiktaş'ımızdaki geleceği belirsizliğini koruyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler